Funcționalități

Phoenix ATS » Funcționalități
Contactează-ne

Mobilitate integrala

Softul tau de recrutare poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Orice user, indiferent de rolul atribuit, poate accesa PhoenixATS oricand si de oriunde. Totul se intampla in timp real.

Employer branding

Cream identitatea vizuala a paginii de cariere pentru a oferi o experienta in sprijinul brandului de angajator. Toate paginile vizate sunt configurabile, optimizate mobile si user friendly pentru a oferi o experienta relevanta candidatilor.

Integrare rapida

Phoenix ATS se va implementa usor, intr-un flux rapid menit sa ajute compania pentru a avea cele mai bune rezultate in recrutare. Toate setarile (emailing automatizat, workflow, texte, forms etc) pot fi schimbate oricand, fara alte costuri.

Social Search

Iti maresti vizibilitatea publicand pagina de cariere pe platformele sociale.

Email Marketing

Comunici usor cu toti candidatii. PhoenixATS pune la dispozitie tool-uri de comunicare inteligente si automatizate. Astfel, comunicarea ramane personala si relevanta.

Cautari avansate

Baza ta de date ramane actuala indiferent de vechimea ei. PhoenixAts are capacitatea de a oferi rezultate rapide indiferent de criteriile de filtrare alese.

Timpul este important

Economiseste timp implementand procese automatizate si stabile  in workflowul recrutarii.

Configurare ideala

PhoenixATS se adapteaza proceselor oricarei companii si este configurat in baza mai multor criterii: regiune, tipul jobului, departamente, roluri, workflow sau alte criterii necesare create custom in functie de nevoile fiecarei organizatii. Se poate adapta unor organizatii care au intre 20 si 2000 de procese de recrutare pe an, fiind usor scalabil.

Clienți
Meniu