3 motive să începi anul cu Phoenix ATS

17 ianuarie 2019

Vremea gestionării aplicațiilor în dosare și a proiectelor de recrutare în Excel a trecut. Companiile nu își mai pot permite să ignore tehnologiile care au schimbat modul în care comunicăm și folosim resursele (chiar și umane :-)).

Pentru activitatea de recrutare, decizia de a achiziționa Phoenix ATS la început de an se poate dovedi foarte inspirată din cel puțin 3 motive:

  1. Este unul dintre cele mai bune instrumente de benchmarking în recrutare. Dacă până acum doar ai intuit unde apar problemele pe parcursul procesului de atragere de talente, ATS-ul te poate ajuta să înțelegi (cu date concrete) care sunt etapele în care procedurile trebuie revizuite, de ce informații ai nevoie pentru a lua decizii de angajare mai bune, care este durata medie a proceselor de recrutare și, esențial, care sunt cele mai potrivite canale de comunicare cu candidații în funcție de nivelul și complexitatea poziției pentru care recrutezi.
  2. Mai mult decât o bază de date, Phoenix ATS este un instrument de management al talentelor. Contactul cu candidații este facilitat prin intermediul mesajelor programate și/sau customizate. Folosind Phoenix ATS în timp real te asiguri că nicio informație critică referitoare la candidații disponibili nu se pierde și că în momentul în care apar poziții vacante vei putea accesa cu ușurință o bază relevantă de profile cu competențe importante pentru succesul organizațional.
  3. 2018 a fost anul GDPR-ului și recrutarea este unul din domeniile asupra cărora acesta a avut un impact maxim. Cu Phoenix ATS poți comunica, așa cum cere legislația, temeiul legal al prelucrării datelor, poți cere consimțământul pentru prelucrare și gestiona cererile de acces la date.

 

Pentru a înțelege mai bine de ce îți recomandăm să începi anul cu achiziționarea unui ATS, îți stăm la dispoziție cu un demo Phoenix ATS.

Cere mai multe informații acum.

, , ,
Meniu